Orzo alla mediterranea

Orzo alla mediterranea

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di scalogni (2-3 scalogni)
  • 30 g di olio di oliva
  • 250 g di orzo perlato medio, lavato e sgocciolato
  • 100 g di vino bianco, secco vegano
  • 750 g di acqua calda
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale vegano (vedere consiglio)
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), vegano
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
  • ¾ di cucchiaino di timo secco (optioneel)
  • 40 g di pinoli
  • 400 g di zucchine a fette (5 mm)
  • 50 g di pomodori, secchi sott'olio, tagliati a listarelle (5 mm)
  • 60 g di burro di mandorla, bianco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16 g
Calorieën 2159 kJ / 517 kcal
Vetten 23 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...