Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basi
- 250 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 2 uova
- 500 g di cavolfiore, le rosette
Farcitura e finitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori ciliegini
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
- basilico, fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di tonno
5min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 godz. 15 min
Padella di verdure alla mediterranea
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Curry di verdure
1 godz.
Crema spalmabile di carote e ceci
15min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Insalata di barbabietole
10min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Treccia bernese
1 godz. 45 min