Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basi
- 250 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 2 uova
- 500 g di cavolfiore, le rosette
Farcitura e finitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori ciliegini
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
- basilico, fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 min
Hot dog alla griglia
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1h
Hamburger con Coleslaw
40 min
Ratatouille
40 min
Curry di zucca con pollo
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Purea di patate
45 min