Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro
- 300 g di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 50 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 fette di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
-
8
cucchiai di vino bianco
of 8 cucchiai di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2895 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Salmone al forno con pesto aromatico
50 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Mousse di tonno
5 min
Condimento allo yogurt
10 min
Salsa french dressing
20 min
Insalata di pasta
35 min
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Curry di zucca
30 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min