Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 80 g di cipolla, tagliata a metà
- 1 cucchiaino di semi di finocchio secco
- 40 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 400 g di cavolo cappuccio, tagliato a listarelle
- 200 g di patate, a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di fagioli bianchi, in scatola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di verdure
25 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1j 30 menit
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Minestrone
45 Min
Risi e bisi
35 Min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 menit
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 Std. 45 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min