Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di bacon a fette tagliate a pezzi (1 cm)
- 400 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 800 g di cavoletti di Bruxelles
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 4 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaio di miele
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 6019 kJ / 1437 kcal
- Eiwitten
- 66.8 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 90 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
45 min
Purea di patate
45 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Albumi montati a neve
5min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Purè di patate
50 min
Castagne lesse
55 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Verdure al vapore
20 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min