Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- 800 g di ceci bianchi, in scatola, cotti lavati e scolati
- 100 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 150 g di gambo di sedano, a fettine (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 2 cucchiaini di sale e un po' di più per insaporire
- ½ cucchiaino di pepe macinato e un po' di più per insaporire
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 30 g di olio di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di verdure
25min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 godz. 15 min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Parmigiana al forno
1h 50min
Riso alle verdure con carne
50min
Risotto alla milanese
30 min
Pane di farro alle nocciole
2hod. 50min
Minestrone
45 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min