Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano
- 30 g di gambo di sedano
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 30 g di carota, pelata e tagliata a pezzi (2 cm)
-
2
foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di foglie di salvia, secca - 30 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di polpa di zucca, a pezzi (1 cm)
- 250 g di cavolfiore, solo le cimette
- 250 g broccoli romaneschi, solo le cimette
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di pasta secca per zuppe
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 cucchiaio di prezzemolo, tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Zuppa di zucca
35min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1h
Minestrone
45min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di cavolo
50min
Plumcake all'arancia
1h