Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro
- 20 g di burro, non salato
- 250 g di acqua
- 20 g di aceto balsamico
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, a fette (5 mm)
- 500 g di carote, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 4 salsicce di maiale (circa 120 g l’una), bucherellate più volte su entrambi i lati con un coltello appuntito
Finitura
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) express (addensante scuro)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Torta salata alle verdure
1h
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Risotto alla milanese
30min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Cake al limone sofficissimo
1u. 30min
Salsa alla senape
5 Min
Coq au vin
2u.
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min