Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 3 spicchi di aglio
- 4 cucchiai di burro chiarificato
- 800 g di spezzatino di manzo (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di farina
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 160 g di bacon a fette (2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- 1 rametto rosmarino fresco
- 500 g vino rosso
- 230 g di funghi champignon
- 150 g di cipolline sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2654 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Gulash di patate
1 Std.
Pollo con asparagi e riso
45min
Crema spalmabile alle melanzane
20 Min
Pollo al miele e lime con riso
40min
Riso alle verdure con carne
50 Min
Risotto alla milanese
30min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Purè di patate nature
55min