Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
of 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2h
Rösti alla bernese
40min
Polpette al sugo
40min
Polpettone di carne ai funghi
1h 5 min
Risotto alla milanese
30min
Polpette al sugo
45min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pizza ai peperoni
1hod. 55min
Spezzatino alla zurighese
50min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Sugo alla bolognese
3h 15 phút