Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
of 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore gratinato
55 min
Verdure ripiene
1h 20 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1h
Lasagne verdi
1sa 15 dk
Carciofi alla romana
50 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Pepata di cozze
55 min
Verdure ripiene
1h 20 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min