Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
of 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Salsa al pomodoro
40 min
Cavolfiore gratinato
55 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne verdi
1h 15min
Tagliatelle ai funghi
1h
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Funghi all'aglio
20 min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Crêpe
1h 15min