Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata di mare
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 50 g di vino bianco, secco
- 700 g di polpo fresco o decongelato, intero
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con patate
50 Min
Gamberi in agrodolce
1 Std. 15 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Seppie con i piselli
40 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
Geen beoordelingen
Salmone con noodles di zucchine
25min
Cheesecake alle fragole
2 Std. 50 Min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min