Stufato di agnello

Stufato di agnello

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 6 spicchi di aglio
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata (3 cm x 3 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe macinato
  • ½ cucchiaio di paprica
  • 2 cucchiai di aceto
  • 1 rametto di timo fresco
  • ½ cucchiaino di origano fresco
  • 1 foglia di alloro secca
  • 50 g di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.84 g
Calorieën 1418 kJ / 339 kcal
Vetten 30.57 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...