Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
40 min
Purè di patate nature
55 min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Geen beoordelingen
Tiramisù
5h 20min
Insalata di riso
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Brodo di carne in pasta
45 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Pasta con pollo e funghi
Geen beoordelingen
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min