Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al latte
1h
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Geen beoordelingen
Torta di mele
1h
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Filetto di maiale con verdure
1h
Fusilli alle cozze piccanti
Geen beoordelingen
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min