Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Geen beoordelingen
Pentolata di riso e zucca
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Gnocchi di patate
1h 15min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Brodo di carne in pasta
45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Granita al limone
10min
Spezzatino di agnello
1h 45min
Purè di patate nature
55 min