Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulash di patate
1 godz.
Riso pilaf con vitello
1 godz. 50 min
Pane paesano
3h
Blanquette di vitello
1 Std. 15 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Coq au vin
2 Std.
Spezzatino di agnello
1 godz. 45 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min