Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (spalla o gamba), in pezzi
- 20 g di crema di peperoncino
- 150 g di pomodori, in quarti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprica dolce
-
½
cucchiaino di rosmarino secco in polvere
of ½ cucchiaino di timo secco - 2 foglie di alloro fresche
- 30 g di farina
- 150 g di acqua
- 20 g di aceto
- 150 g di peperone verde, in anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1144 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli luganega e porcini
2u.
Burger alla griglia con patate e maionese all'aglio
1h 20min
Goulash ungherese
1h 45min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1u. 30min
Ciorba
1h 10 min
Coppa di maiale in umido
1u. 30min
Spezzatino di manzo danese
30min
Riso pilaf con maiale
45min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Riso con polpo
1h 10 min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min