Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di cipolle, in quarti
- 700 g di patate, a pezzi
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di menta secca tritata (optioneel)
- 50 g di pangrattato
- 1000 g di carne trita (maiale, pollo o carni miste)
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3 godz.
Frutta Martorana
27h 30min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50min
Menù: Polpette di agnello e cous cous piccante; mousse al cioccolato (Bimby Friend)
1h 20 min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Fish&Chips
2h
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10 min
Polpette in salsa spagnola
1h
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Polpette alla calabrese
50min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min