Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Calamari Sottovuoto
50 min
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.