Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 603.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo mediterranea
4u.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1u. 30min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1u.
Calamari Sottovuoto
50min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1u. 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2u.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1u. 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min