Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Piselli al naturale
1h 40min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Vellutata di zucca e scampi
2hod.