Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Insalata di mare
1h 15 min
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50 min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 Min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20 min
Crema pasticcera liquida
15min