Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Zuppetta di crostacei
40min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Carciofi romani gratinati
45 min
Calamari in umido
55 Min
Scampi alla busara
35min
Zuppa del pescatore
50 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min