Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 946.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40min
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Pappardelle alla papalina
30min
Gnocchi di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Gnocchi al ragù
2h 10min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h