Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di acqua
  • 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
  • ½ cucchiaino di sale
  • 130 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di Brie a pezzi
  • burro fuso, a piacere
  • salvia fresca a piacere
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 946.8 mg
Eiwitten 24.9 g
Calorieën 2077.3 kJ / 496.5 kcal
Vetten 22.2 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 52.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...