Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 946.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Canederli agli spinaci
2h 30min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1h 30min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Patate gratinate al formaggio
2h
Canederli al formaggio
1h
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Piccoli calzoni TM6
4h 30min