Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla, in quarti
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai di crema di peperoni
- 400 g di pomodori in scatola
- 300 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- basilico fresco, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 67 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 dk
Tomaselle liguri
1h 30 min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2h 10 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 dk
Granita al melone
15 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Tapenade
10 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 dk
Crema all'aglio
50 Min
Crema di melanzane
50 Min