Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 3 foglie di menta fresca
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- 700 g di polpo fresco, pulito ed eviscerato
- 80 g di olive taggiasche
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 limone a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di calamari al limone
35 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5sa 30 dk
Insalata di polpo mediterranea
4h
Merluzzo in oliocottura
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min