Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 3 foglie di menta fresca
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- 700 g di polpo fresco, pulito ed eviscerato
- 80 g di olive taggiasche
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 limone a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2hod.
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1hod.
Insalata di calamari al limone
35 min
Gamberi al balsamico
30 min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 Min