Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 4 chiodi di garofano
- 3 bacche di ginepro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di vino rosso
- 60 g di aceto bianco
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2u. 25min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5h 45 min.
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min