Compatibele versies
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini insaporiti
25 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Zucca al curry
45 Min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min