Compatibele versies
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi stufati
30 dk
Cosce di pollo piccanti
1h 50min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55 phút
Peperoni insaporiti (200 g)
20 dk
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45 min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 phút
Fave al guanciale
35 min
Zucca al curry
45 min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Zucca Acorn gratinata
2h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min