Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

2.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 5 g di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 20 g di aceto balsamico

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1.8 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 756.5 kJ / 180.8 kcal
Vetten 14.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 11.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...