Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Besciamella
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (circa 10 fogli) (10x20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255.5 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 929.4 mg
Alternatieve recepten
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Lasagne crema di pistacchi e salmone (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Lasagne ai funghi
2h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Rosa di Parma
1h 10min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 min
Chips di verdure al forno con Affettatutto Bimby®
1h 45min
Soufflè di tagliolini
1 Std. 30 Min
Lasagne alla bolognese
2h 15min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min