Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 300 g di patate, a cubetti (1 cm)
- 120 g di carota, a cubetti (0,5 cm - 1 cm)
- 50 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive denocciolate
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva
- 200 g di maionese
- 14 panini al latte
- 20 g di peperoni rossi, a fette per la decorazione
- Voeding
- per 18 porzioni
- Calorieën
- 19088.2 kJ / 4562.2 kcal
- Eiwitten
- 149.2 g
- Koolhydraten
- 497.4 g
- Vetten
- 214.6 g
- Verzadigd vet
- 34.7 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 8044.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brunch italiano (crepes, frittata, ratatouille e ciambella al limone)
1 Std. 30 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Scarcedda lucana
2 Std.
Tortine in vasetto
1 godz.
Apple Cider Old Fashioned
50 min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Geen beoordelingen
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1 godz.
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h
Tortini al caramello
1 godz.
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 godz.
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 min
Bruschetta (senza glutine)
3h