Agnello alla marocchina con cous cous al limone

Agnello alla marocchina con cous cous al limone

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u.
8 porzioni

Ingrediënten

Agnello speziato
  • 1 limone
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cosciotto d'agnello (2,5 kg-3,5 kg)
  • 16 spicchi di aglio
  • 5 cucchiai di Ras el Hanout
  • 2 cucchiaini di sale
Salsa allo yogurt
  • ½ mazzetto di coriandolo fresco
  • 340 g di yogurt naturale
  • 1 - 2 cucchiaini di Ras el Hanout
  • 60 g di miele
Couscous al limone
  • 395 g di cous-cous
  • 1 - 2 limoni in conserva (vedere varianti)
  • 510 g di brodo di pollo concentrato
  • 170 g di ciliegie disidratate
  • 60 g di pinoli
  • ½ mazzetto di coriandolo fresco + q.b. per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 592 mg
Eiwitten 71 g
Calorieën 3301 kJ / 789 kcal
Vetten 25 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...