Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Mousse formaggio e prosciutto
- 180 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di formaggio spalmabile light
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 8 fette di speck
-
rucola q.b.
of insalata valeriana q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 705 kJ / 168.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2hod.
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1hod.
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1hod. 30min
Rustici alla carbonara
1hod. 30min
Follia ai tre cioccolati
6 Std.
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli (TM6)
25min
Frittelle di zucchine e gamberetti
30 min