Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Mousse formaggio e prosciutto
- 180 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di formaggio spalmabile light
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 8 fette di speck
-
rucola q.b.
of insalata valeriana q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 705 kJ / 168.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Biscotti friabili al burro
2h 30 min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1 godz. 10 min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45 min
Focaccia morbida
4 Std.
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Sandwich al cetriolo
5h 30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min