Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35 Min
Spezzatino di pollo, bulgur e verdure (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2j 10 menit
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30 min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 menit
Pollo in umido con zafferano e arancia
1j 25 menit
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20 min
Stufato di agnello
50 menit
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1 Std. 45 Min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1j
Tiella di verdure a vapore
1j 20 menit