Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3u.
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 Min
Polpette alla calabrese
50 Min
Polpettone con salsa ai funghi
1 Std. 30 Min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1 Std. 25 Min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2h 10min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3u. 10min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4u.
Frittelle ai funghi
1 Std. 10 Min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1hod. 55min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.