Spaghetti al pomodoro e funghi

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 25 g di olio di oliva
  • 1 cucchiaino colmo dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di origano, secco
  • 1 - 3 pizzichi di peperoncino rosso, secco, macinato (optioneel) a piacere
  • 100 g di pancetta a cubetti (optioneel)
  • 80 g di funghi champignon in fette
    80 g di funghi champignon, dalla scatola, scolati, tagliati a fette
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 300 g di pasta secca tipo spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 469 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1536.6 kJ / 367.3 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...