Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 130 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 5 tuorli
Farcia
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 8 tuorli
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
- 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di latte intero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di guanciale a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3458.7 kJ / 826.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1575.2 mg
Alternatieve recepten
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Olio piccante
1h 30min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Tacos al pastor
7h
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min