Ravioli alla carbonara

Ravioli alla carbonara

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 200 g di farina tipo 00
  • 130 g di semola di grano duro
  • 2 uova
  • 5 tuorli
Farcia
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 8 tuorli
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
  • 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di guanciale a listarelle

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1575.2 mg
Eiwitten 46.5 g
Calorieën 3458.7 kJ / 826.7 kcal
Vetten 52 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...