Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 130 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 5 tuorli
Farcia
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 8 tuorli
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
- 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di latte intero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di guanciale a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3458.7 kJ / 826.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1575.2 mg
Alternatieve recepten
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Ravioli senza via di scampo
2h
Poké Bowl vegan
50min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Spaghetti di zucchine alla carbonara
40min
Pennette con crema all’uovo e tonno (Bimby Friend)
1h 30min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1h 10min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20 min