Compatibele versies
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g di crescione, le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola, sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di melanzane
45min
Spigole all'acqua pazza
30 λεπτ.
Brodo di pollo in pasta
Geen beoordelingen
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Geen beoordelingen
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1ωρ.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Integratore per le difese immunitarie
5 λεπτ.
Crema marocchina di fave
35min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 λεπτ.