Compatibele versies
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g di crescione, le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola, sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di arance con kiwi e zenzero
50min
Carciofi alla romana
50min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40 min
Zuppa di bietole e ginger
40 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Orata al sale
40 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 35min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Variegato all'amarena
8u. 10min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min