Compatibele versies
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g di crescione, le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola, sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Carciofi alla romana
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Insalata di pollo al curry (2 Porzioni)
30 min
Crostata di albicocche
1h 10 min
Orata al sale
40 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h
Torta tiepida al cioccolato
1sa 15 dk
Preimpasto per pane
24óra 30p