Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce bianco magro sottovuoto
1h 20 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40 min
Chiacchiere (vegan)
1h 15 min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Chifeletti
1h 30min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Pizza salsiccia e friarielli
30sa
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h