Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Menù: Gnocchi con crema di zucchine e cocco; dessert yogurt e pere (Bimby Friend)
40 Min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Chutney fragole e pepe verde
Geen beoordelingen
Besciamella
15min
Salsa al pomodoro
40 Min
Salsa al pomodoro
25min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.