Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 80 g di prosciutto crudo affettato
- 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di vitello al limone
25min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Polpette al sugo
40 menit
Polpettone di carne ai funghi
1h 5 min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Polpette al sugo
45 min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10min
Polpettone veloce
55min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Petto di pollo e zucchine
50min