Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
of 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
of 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef
55min
Manzo alla borgognona
2h
Frittata
35min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Polpette al sugo
40min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Pepata di cozze
55min
Insalata di riso
40min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Polpette in salsa spagnola
55min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Frittata soffice alle patate
1h 15min