Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino
- 1 pizzico di peperoncino rosso (optioneel)
- 1 foglia di alloro secca
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio o in salamoia, ben sgocciolati
- 700 g di cosce di pollo, intere, senza pelle (cosce e sovracosce separate)
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (optioneel)
of 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa (optioneel) - 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi all'aglio
20min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Verdure ripiene
1h 20min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Minestrone
45min
Pollo piccante allo zenzero
45min
Asparagi con patate
50min
Polpette al sugo
45min
Minestrone
45min
Spezzatino di agnello
1h 45min
Peperonata all'orientale con funghi
25min