Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (optioneel)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fettine di formaggio (optioneel)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Succo di frutta
10 min
Impasto per pizza
1 godz.
Bibita ACE
6min
Cocktail alla frutta
Geen beoordelingen
Cocktail alla frutta
Geen beoordelingen
Minestrone
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Cioccolatini all'arancia su stecco
Geen beoordelingen
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min