Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (optioneel)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fettine di formaggio (optioneel)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con patate
50min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Delizie di mela e meringa
2h
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Panini al müesli
Geen beoordelingen
Risotto alla parmigiana
30 min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5min
Sugo di verdure
40 min
Porri saltati (200 g)
20 min
Mousse di tonno
10min