Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (optioneel)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fettine di formaggio (optioneel)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Tiramisù
5h 40min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Passato di verdure
50 Min
Bibita ACE
10 min
Zuppa di verdure
25min
Carbonara vegetariana
30 min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 Min
Biscotti fiorentini
2hod.
Tris di riso, pesce e verdure
35 min