Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (optioneel)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fettine di formaggio (optioneel)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25h 30min
Risotto alla parmigiana
30 min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Frullato di frutta
10min
Minestrone
45 min
Passato di verdure
50 min
Pesto alla genovese
20 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Cotechino e lenticchie
1 godz.