Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a dadini
- 150 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
-
¼
di dado per brodo vegetale
of ¼ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 250 g farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 200 g di latte tiepido
- 60 g burro + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
-
70
g di prosciutto cotto a cubetti a cubetti
of 70 g di prosciutto cotto a cubetti - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 11.28 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 16.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini plumcake allo yogurt
40 min
Rösti alla bernese
40 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 godz. 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Polpettine di ceci
35 Min
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
Geen beoordelingen
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 godz.
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Pizza Margherita
2h
Mini cannelloni
1 godz.
Quiche di porro
1 godz. 45 min
Risotto ai peperoni
35 Min