Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a dadini
- 150 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
-
¼
di dado per brodo vegetale
of ¼ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 250 g farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 200 g di latte tiepido
- 60 g burro + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
-
70
g di prosciutto cotto a cubetti a cubetti
of 70 g di prosciutto cotto a cubetti - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 11.28 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 16.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolcetti di cioccolato e cereali
3 Std. 15 Min
Cornetti al formaggio
Geen beoordelingen
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Dampfnudeln con ciliegie
Geen beoordelingen
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Muffin salati alle verdure
45 min
Muffin ai funghi
45 min
Stoemp (purea di verdure)
35 min
Muffin salati allo speck
50 min
Muffin salati Sbrinz e verdure
35 min
Mousse di prosciutto
10min