Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
of 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
of 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (optioneel)
of 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
of 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale al vapore
2u.
Pane integrale in cassetta
4u.
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Grissini
2u.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane ticinese
1u. 50min
Pane di farro alle nocciole
2u. 50min
Pane rustico
2u.
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3u.