Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cavolo rapa, pelato e pezzi
- 20 g di funghi shiitake secchi, precedentemente ammollati e strizzati (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di mais
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di zenzero, radice fresca grattugiata
- 5 g di zucchero
- 20 g di salsa di soia
- 10 g di salsa di ostriche
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato finemente
Pasta
- 90 g di acqua
- 100 g di frumina
- 80 g di fecola di patate + q.b.
- 3 g di sale
- 20 g di olio di semi di mais + q.b.
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 232.8 kJ / 55.7 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 162.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Dim sum di manzo e sedano
1 godz. 30 min
Salsa aioli (vegan)
10 min
Hummus
10 min
Clafoutis di prugne (TM6)
Geen beoordelingen
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Gyoza neri
1 godz. 30 min
Panini ai semi al Varoma
2óra 30p
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11 godz.