Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 895.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Spanakopita
1hod.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Mammoli su fonduta di formaggio
1hod. 30min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1hod. 30min
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3 Std. 10 Min
Formaggio (vegan)
8h 20 min
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1 Std. 45 Min
Rösti di patate
1hod.