Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
- ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 2100 g di acqua
- 50 g di vino rosso
- 50 g di confettura di mirtilli neri
- 1 cucchiaio di zucchero
- 20 g di aceto balsamico
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- 100 g di crostini di pane, a dadini
- 50 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 40 g di anacardi
- 50 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2 godz. 30 min
Coniglio al vino rosso
7h 10min
Anatra all'arancia
1h 35min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 godz. 10 min
Roastbeef
55min
Tonno di coniglio
48h
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.