Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
  • ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2100 g di acqua
  • 50 g di vino rosso
  • 50 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 cucchiaio zucchero
  • 20 g di aceto balsamico
  • 300 g di insalata mista a foglie piccole
  • 100 g di crostini di pane a dadini
  • 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
  • 40 g di anacardi
  • 50 g di frutti rossi misti freschi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 546 mg
Eiwitten 20.9 g
Calorieën 1986 kJ / 475 kcal
Vetten 30.7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 28.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...