Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con salsa tartara al quark
50 menit
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Asparagi con patate
50 menit
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pasta e fagioli
50 menit
Minestrone
45 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1j
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Keine Bewertungen
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50 menit
Salsiccia con lenticchie e verdure
1j
Verdure al vapore
20 min