Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Riso alle verdure
55 min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Fagiolini al curry con riso
Geen beoordelingen
Zuppa fredda al cocco e avocado
10min
Gnocchi di patate
1h 30min
Zuppa di verdure
25 min
Carciofi alla romana
50min
Zuppa di zucca
35 min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Torta di carote
1h 10min