Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pane bianco, raffermo, tagliato a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino, senza pelle e disossati, tagliati a pezzi
- 150 g di lenticchie, in scatola, sgocciolate (pesare dopo averle sgocciolate) (vedere consiglio)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale, tagliata a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina bianca
- olio per friggere ad immersione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al vin brûlé
2h 40 min
Polpette al sugo
45 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Grittibänz dolci
2h 15 min
Torta allo yogurt
1 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Insalata di pasta
35min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Muffin salati alle verdure
45 min
Biscotti milanesini
3h