Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pane bianco, raffermo, tagliato a pezzi
- 30 - 50 g di latte, per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino, senza pelle e disossati, tagliati a pezzi
- 150 g di lenticchie, in scatola, sgocciolate (pesare dopo averle sgocciolate) (vedere consiglio)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale, tagliata a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina bianca
- olio per friggere ad immersione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Banana bread
1 godz. 50 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1óra
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Lasagne classiche
2óra
Biscotti tipo Oreo®
3h 50min
Rollè di tacchino
50min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Pane tipo ciabatta
1óra 45p