Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di baby spinaci, lavati ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino, solo gli aghi (circa 20 aghi)
- 10 fagioli rossi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in agrodolce
40min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Biscotti soffici al pistacchio
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1h
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min
Feta al cartoccio
25 Min
Sfogliata del Canton Uri
Geen beoordelingen
Muffin salati alle verdure
45 Min
Rollè di tacchino
50min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Vol-au-vent con polpettine
30 Min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h