Compatibele versies
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 150 g di vino rosso
- 300 g di carote, a listarelle (1 cm x 7 cm)
- 1 filetto di maiale (500 g circa, Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 130 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 8 bacche di ginepro (optioneel)
-
25
g di confettura di ciliegie
of 25 g di confettura di frutti rossi - 20 g di burro
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Confettura classica
55 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Albumi montati a neve
5min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Asparagi con patate
50min
Gnocchi di patate
1h 15min
Riso casimiro
45min
Parmigiana di melanzane
2h
Biscotti milanesini
3h