Compatibele versies
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 150 g di vino rosso
- 300 g di carote, a listarelle (1 cm x 7 cm)
- 1 filetto di maiale (500 g circa, Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 130 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 8 bacche di ginepro (optioneel)
-
25
g di confettura di ciliegie
of 25 g di confettura di frutti rossi - 20 g di burro
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Salsa al pepe verde
20 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 dk
Purè di patate
45 Min
Coq au vin
2h
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40 dk
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1sa
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 godz. 20 min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Crema Thermomix®
45 Min