Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di olio di oliva
- 80 g di porro, finemente affettato
- 380 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi
- 10 g di porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
1
fetta di speck tirolese, tagliato a listarelle sottili
of 1 fetta di prosciutto crudo di Parma tagliato a listarelle sottili - 4 steli di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Polenta ticinese
45 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1óra 15p
Curry verde di pollo
55min
Curry di zucca
30min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Riso casimiro
45 min
Torta soffice al cioccolato
1h 30 min
Minestra di carote e menta
35 min