Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 2 ½ cucchiaini di Ras el Hanout (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 150 - 200 g di patate, pelate
- 150 - 200 g di carota
- 150 - 200 g di porro
- 150 g di lenticchie gialle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
2
cucchiai di prezzemolo fresco, tritato
of 2 cucchiai di coriandolo fresco, tritato - 4 cucchiai di panna acida (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1132 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Insalata di lenticchie
30 min
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Curry di lenticchie
50 min
Feta al cartoccio
25 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Curry di verdure
1 godz.
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min