Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, halbiert
- 50 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 50 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio, in Stücken (3 cm)
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 208 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestrone
45 min
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h
Zuppa di cavolo
50 min
Zuppa d'orzo
1h 20 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min