Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio alle erbe aromatiche
- 100 g di olio di oliva
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Zuppa
- 120 g di cipollotti, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 spicchio di aglio
- 600 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
-
150
g di formaggio fresco spalmabile con pepe
of 150 g di formaggio fresco spalmabile al naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 15114 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Vellutata di piselli
40min
Feta al cartoccio
25 Min
Vellutata di verdure
40min
Crema di zucchine
30 Min
Torta di carote
1h 10min
Frittata di zucchine
40min
Vellutata di funghi champignon
20min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Vellutata di pomodori
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min