Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al rapanello
- 160 g di rapanelli rossi, puliti
- 1 cipolla rossa (circa 60 g), tagliata a metà
- 10 g di senape (circa 1 cucchiaino)
- 25 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
hamburger di broccoli
- 460 g di acqua
- 500 g di broccoli, solo le cime
- 70 g di mandorle crude, intere
- 30 g di farina di soia, integrale, in sostituzione delle uova
- 20 g di pangrattato, vegano
- 30 g di fiocchi di avena
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- olio vegetale, per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie
30min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Tartare di verdure
25 min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Hamburger vegano di fagioli
1h 20min
Biscotti alla quinoa
Geen beoordelingen
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Curry di verdure
1h
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min