Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Ninguna valoración
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Gratin di gnocchi al porro
50 menit
Risotto alla milanese
30 min
Spuma ai mirtilli
10 min
Bürli con segale
12 Std.
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1j
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Chili con cervelat
1j
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min