Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Torta salata con formaggio e porri
1 Std. 5 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Cake al limone sofficissimo
1sa 30 dk
Feta al cartoccio
25 Min
Insalata greca
25 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1sa
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min