Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- ½ cucchiaino di cannella
- ½ cucchiaino di curcuma, in polvere
- ¼ di cucchiaino di peperoncino in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 750 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l l’uno) - 100 g di lenticchie, rosse, secche
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 - 3 rametti di coriandolo fresco, solo le foglioline, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Quiche di asparagi
1h
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Dip di tonno
5 min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Tartare di verdure
25 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Riso casimiro
45min
Insalata di patate
1 godz. 5 min