Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina di grano
- 120 g di margarina vegana, fredda, tagliata a pezzi, + q.b. per ungere lo stampo
- 60 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e preparazione
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina di soia, integrale, in sostituzione delle uova
- 60 g di acqua
- 400 g di tofu delicato, sgocciolato
- 30 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di lievito alimentare
- 1 cucchiaio di maizena
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelate, sgocciolate e sfilacciate grossolanamente (vedere consiglio)
- 2 cucchiai di pangrattato, vegano
- 150 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 30 g di mandorle affettate a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata alle verdure
1ωρ.
Sugo alla bolognese vegano
40 Min
Torta salata con formaggio e porri
1h 5min
Crostata salata di spinaci
1ωρ.
Torta salata di spinaci
55 min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Lasagne verdi
1h 15min
Lasagne
2 Std.
Crostata di marmellata
1ωρ. 10 λεπτ.
Tortini alle verdure
55 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Insalata di barbabietole
10 λεπτ.